За нас

 

„Целта ни е да предлагаме не само продукти, ами цялостни решения за опакованe, като внимателно разбираме нуждите на клиентите си и ефективно реализираме техните изисквания в най-кратък срок.“

Йордан Чавков,
управител

 

Ние от Виахим ЕООД сме експерти в производството на опаковъчни материали от  LDPE, LLDPE, PP. и HDPE, Нашата широка продуктова гама предлага решение за всеки – започвайки от термосвиваемото фолио, полиетиленовите пликове и торби, ръкави до опаковъчното тиксо.

  • Със своята комуникативна позиция в София и голям производствен капацитет, фирмата предлага бързо и рентабилно обслужване на клиенти от цялата страна.
  • Фирмата е създадена през 2011 г. от Йордан Чавков – експерт с над 8 години опит в областта на управлението на решения за опаковъчната промишленост. В следствие на отдадеността и страстта на предприемача, за седем години на съществуването си – „Виахим“ увеличи своя производствен процес 3 пъти, а екипът се разрастна.
  • „Виахим“ вече е утвърден партньор на над 500 индустриални клиенти в сферата на хранително-вкусовата промишленост, фармацията и козметиката, потребителските опаковки, строителството и транспорта.