За нас

viahim za nas

„Целта ни е да предлагаме не само продукти, ами цялостни решения за опакованe, като внимателно разбираме нуждите на клиентите си и ефективно реализираме техните изисквания в най-кратък срок.“

Йордан Чавков,
управител


Ние от Виахим ЕООД сме експерти в производството на опаковъчни материали от  LDPE, LLDPE, PP. и HDPE, Нашата широка продуктова гама предлага решение за всеки – започвайки от термосвиваемото фолио, полиетиленовите пликове и торби, ръкави до опаковъчното тиксо.


Със своята комуникативна позиция в София и голям производствен капацитет, фирмата предлага бързо и рентабилно обслужване на клиенти от цялата страна.

Фирмата е създадена през 2011 г. от Йордан Чавков – експерт с над 8 години опит в областта на управлението на решения за опаковъчната промишленост. В следствие на отдадеността и страстта на предприемача, за седем години на съществуването си – „Виахим“ увеличи своя производствен процес 3 пъти, а екипът се разрастна.

„Виахим“ вече е утвърден партньор на над 500 индустриални клиенти в сферата на хранително-вкусовата промишленост, фармацията и козметиката, потребителските опаковки, строителството и транспорта.

123


Производство

viahim plastmasa

Гъвкавост. Стабилност. Лекота. 

За повечето ни клиенти, това са характеристиките на пластмасата като продукт за опаковане, но ние бихме допълнили, че това са и принципите на нашето производство. Използвайки водещи в отрасъла машини, оборудване и технологии, ние произвеждаме съвременните и висококачествени, гъвкави решения за опаковане. „Виахим“ работи с едни от най-висококапацитетните машини в България. Така ние можем да осигурим различни опаковъчни партиди и да отговорим на очакванията и на най-взискателните ни клиенти.

Качествен контрол 

Наше убеждение е, че всеки един служител на“Виахим“ е отговорен за консистентното и стабилното удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти. Затова качественият контрол е основна съставна част на всяка стъпка в производството.

Еко отговорност

Леките ни опаковки спомагат за по-лесното и ефективно транспортиране на продукцията. По този начин ние упражняваме нашата ЕКО отговорност, като редуцираме енергийния разход на транспортните си дейности и намаляваме количеството на генерираните отпадъци.


Политики

ОТГОВОРНОСТ към клиентите и партньоритe 

Ние от „Виахим“ постъпваме отговорно към всеки аспект на нашия бизнес – от добрите и дългосрочни взаимоотношения с клиентите ни до оптимизацията на производствените процеси.

ЕФЕКТИВНОСТ при употреба на ресурсите

Нашето производство се подчинява на принципите за ефективно оползотворяване на ресурсите, тъй като всички отработени продукти се рециклират, затваряйки производствения кръг и спомагайки опазването на околната среда.

НАВРЕМЕННОСТ при реализиране на поръчките 

Времето е един от най-основните ресурси както за нас, така и за клиентите ни, и за това ние се стремим да сме „точно на време“ във всяко едно отношение.

plastnasa

евро проект