С натискането на бутона "Приемам" се съгласявате да се съхраняват "бисквитки" на вашето устройство с цел подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването му и подпомагане на нашите маркетингови кампании. Вижте нашата  Политика за поверителност  за повече информация..

За нас - Виахим ЕООД

Сертификат за управление и качество на български език издаден от TUV NORDСертификат за управление и качество на английски език издаден от TUV NORD
Зелена сграда която е производствената база на Виахим ЕООД

Производство с мисъл за
опазване на околната среда

Опазването на околната среда е един от ангажиментите ни като производител. Ние предлагаме продукти изработени от наша рециклирана суровина, също така и продукти от биоразградим материал.

Ръце държащи в шепа рециклирана суровина.

Ние от Виахим използваме
100% възобновяема енергия

Гордеем се, че захранваме нашите процеси изцяло със 100% възобновяеми енергийни източници, като по този начин намаляваме въглеродния си отпечатък и осигуряваме устойчиво и чисто бъдеще за всички.

Логото на нашата компания Виахим.

Ние от Виахим ЕООД сме експерти в производството на опаковъчни материали от  LDPE, LLDPE, PP. и HDPE, Нашата широка продуктова гама предлага решение за всеки – започвайки от термосвиваемото фолио, полиетиленовите пликове и торби, ръкави до опаковъчното тиксо.

Със своята комуникативна позиция в София и голям производствен капацитет, фирмата предлага бързо и рентабилно обслужване на клиенти от цялата страна.

Фирмата е създадена през 2011 г. от Йордан Чавков – експерт с над 8 години опит в областта на управлението на решения за опаковъчната промишленост. В следствие на отдадеността и страстта на предприемача, за седем години на съществуването си – „Виахим“ увеличи своя производствен процес 3 пъти, а екипът се разрастна.

„Виахим“ вече е утвърден партньор на над 500 индустриални клиенти в сферата на хранително-вкусовата промишленост, фармацията и козметиката, потребителските опаковки, строителството и транспорта.

Йордан Чавков управител на Виахим ЕООД

Целта ни е да предлагаме не само продукти, ами цялостни решения за опакованe, като внимателно разбираме нуждите на клиентите си и ефективно реализираме техните изисквания в най-кратък срок.

Йордан Чавков

Управител

Позициониран в близост до София, България

Въпреки, че нашият офис се намира близо до столицата ние работим, както с клиенти от цялата страна и чужбина.

Покажи ни на картата

Град Божурище, Софийска област
ул. „Орел“ №1

Производството на нашите продукти

Гъвкавост , стабилност, лекота.

За повечето ни клиенти, това са характеристиките на пластмасата като продукт за опаковане, но ние бихме допълнили, че това са и принципите на нашето производство. Използвайки водещи в отрасъла машини, оборудване и технологии, ние произвеждаме съвременните и висококачествени, гъвкави решения за опаковане. „Виахим“ работи с едни от най-висококапацитетните машини в България. Така ние можем да осигурим различни опаковъчни партиди и да отговорим на очакванията и на най-взискателните ни клиенти.

Качествен контрол

Наше убеждение е, че всеки един служител на“Виахим“ е отговорен за консистентното и стабилното удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти. Затова качественият контрол е основна съставна част на всяка стъпка в производството.

Еко отговорност

Леките ни опаковки спомагат за по-лесното и ефективно транспортиране на продукцията. По този начин ние упражняваме нашата ЕКО отговорност, като редуцираме енергийния разход на транспортните си дейности и намаляваме количеството на генерираните отпадъци.

Иновации

Разширено продуктово портфолио

Oпаковки с ясна идентификация и етикетиране, които са лесни за използване и разнообразни в своите характеристики. Виахим ЕООД се развива , за да се осигури точно това. Непрестанно разширяваме своето продуктово портфолио

Нестандартни размери

Ние, от Виахим ЕООД“, не мислим в рамките на установените стандарти, което ни помага да покриваме широкия диапазон от корпоративни изисквания за нестандартни размери и формати на опаковъчните материали.

Биоразградими торбички

Чували ли сте за биорзаградимите торбички на Виахим ЕООД? Въпреки, че специализираме в производството на полимерни опаковъчни материали, ние сме в крак с новите тенденции в индустрията. Ние не само имплементирахме тази нова технология в нашия производствен процес, но и се възползвахме лично от нея – рекламните торбички на „Виахим“ вече са биоразградими.

Принципи

Отговорност към клиенти и партньори

Ние от „Виахим“ постъпваме отговорно към всеки аспект на нашия бизнес – от добрите и дългосрочни взаимоотношения с клиентите ни до оптимизацията на производствените процеси.

Ефективност при употребата на ресурси

Нашето производство се подчинява на принципите за ефективно оползотворяване на ресурсите, тъй като всички отработени продукти се рециклират, затваряйки производствения кръг и спомагайки опазването на околната среда.

Спазване на крайни срокове при реализиране на поръчки

Времето е един от най-основните ресурси както за нас, така и за клиентите ни, и за това ние се стремим да сме „точно на време“ във всяко едно отношение.

Сертификат за управление и качество

Сертификат за управление и качество на английски език издаден от TUV NORDСертификат за управление и качество на български език издаден от TUV NORD

Оперативни програми

Изображение с информация за оперативна програма.Изображение с информация за оперативна програма.